Társadalmi Vállalkozások Országos Szövetsége - 7400 Kaposvár, Ady Endre u. 3. - Telefon: 0682/950-906

Társadalmi Vállalkozások Országos Szövetsége

„Az ország egyetlen társadalmi vállalkozásokat tömörítő sikerközössége”

PÁLYÁZAT társadalmi vállalkozásoknak!2017. Február 22. 13:37

A Badur Alapítvány olyan szervezetek jelentkezését várja, akik mélyszegénységben élő közösségeket segítenek, és szeretnének társadalmi vállalkozást indítani, vagy egy már működő és társadalmi vállalkozást megszilárdítani és növekedési pályára állítani.

Mit nyerhet a pályázó szervezet a részvétellel?


> 5 hónapnyi ingyenes készségfejlesztési támogatást a társadalmi vállalkozási ötlet életképességének értékeléséhez, a társadalmi vállalkozás indításához és működtetéséhez (három kétnapos üzletviteli workshop és egyéni mentorálás keretében)
> Pénzügyi támogatást: A Badur Alapítvány pénzügyi támogatással ismeri el a legígéretesebb vállalkozásokat ötletük beindításához vagy vállalkozásuk fejlesztéséhez. A tervezett keretösszeg 10.000.000 Ft, mellyel legfeljebb két vállalkozást díjaz majd a zsűri.
> A pénzügyi támogatáson túl, a díjazott szervezetek további szakmai támogatásban is részesülhetnek, amely többek között magába foglalhat mentorálást, konzultációs lehetőséget, hozzáférést üzleti kapcsolatrendszerhez. A további szakmai támogatás megítéléséről, tartalmáról, időtartamáról a Badur Alapítvány kuratóriuma dönt, a nyertes szervezettel és a NESsT szakértőivel való egyeztetést követően..

A Pályázati kiírás és adatlap az alábbi linkekre kattintva érhetők el:
- Pályázati felhívás 
Pályázati adatlap

Beadási határidő: 2017. április 14. éjfél

Pályázati kiírásunkról március 20-án, Budapesten információs napot tartunk. A rendezvény programja a Badur Alapítvány honlapján érhető majd el.

Amennyiben kérdés merül fel a programmal kapcsolatban, Koppány Juditnál érdeklődhetnek, a judit.koppany@badurfoundation.org email címen, vagy a +36 1 487 8036-os telefonszámon.


Vissza a hírekhez