Társadalmi Vállalkozások Országos Szövetsége - 7400 Kaposvár, Ady Endre u. 3. - Telefon: 0682/950-906

Társadalmi Vállalkozások Országos Szövetsége

„Az ország egyetlen társadalmi vállalkozásokat tömörítő sikerközössége”

TÁRSADALMI VÁLLALKOZÁSOK SZAKMAI KONFERENCIÁJA2017. Április 21. 08:45

MEGHÍVÓ A TÁRSADALMI VÁLLALKOZÁSOK SZAKMAI KONFERENCIÁJA

Rendezvény témája:
Társadalmi vállalkozásokat érintő aktuális fejlesztési lehetőségek, források, jogszabályi változások. Gyakorlati ismeretek az üzleti tervezéshez, futó pályázatokkal kapcsolatos tapasztalatok, segítség a beszámolók elkészítésében, üzleti lehetőségek a TAVOSZ hálózata révén.

A Rendezvény aktualitása:
A társadalmi vállalkozások egyre nagyobb teret kapnak Európában. Egy új plurális és rugalmas szociális piacgazdaság  kiépülésének vagyunk tanúi, mely lehetőséget kínál Magyarországon, különösen a vidéki településeken a szolidáris gazdaság  megteremtésére. Ezt erősíti, hogy több jelenleg elérhető és a közeljövőben megjelenő támogatás, kedvezményes hitel kiemelt célterülete. A Társadalmi Vállalkozások Országos Szövetségének (TAVOSZ) célja, hogy minél több szervezet élni tudjon a lehetőséggel és felkészüljön a vállalkozás vezetésével járó feladatokra.  

 

Regisztráció

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött, részvételi szándékát kérem név és a résztvevők számának feltünttésével kérem az alábbi e-mail címen megtenni: info@tavosz.hu

A rendezvény részletes programja a mellékelt meghívóban olvasható. meghívó 04.27.TAVOSZ


Vissza a hírekhez